CORVUS / mbo Rijn IJssel

10  juni 13.00u / locatie Dome / 14+

"STOP YOUR BLABBERING YOU FOOLISH MORTAL!"

Een komische voorstelling over de duivel en de verveling die daarbij komt kijken. Verbannen, bevooroordeeld en vooral onbegrepen, het is tijd om het stereotype te doorbreken. So all mortals beware because this Drama Queen is on fire.

Read More
OP DRIFT / SubSub

9 juni 21.00u & 10 juni 13.00u / locatie Admiraal / 14+

Op Drift! is een muzikale voorstelling over talent, passie en de bijkomende prestatiedruk. Het gaat over twee jonge vrouwen, Alexandra (Alex) en Veerle, die samen een muzikale dansact hebben. Ze werken zich naar de top, maar zijn ze bereid om daarvoor alles op te geven? Waar ligt de grens tussen passie en obsessie?

Read More
TOT DE SCHEIT ONS DOODT / MBO Rijn IJssel

9 juni 20.00u & 10 juni 15.15u / locatie Buitenpodium / 14+

Vol gas de afgrond in. Je ogen en oren staan gelijk wagenwijd open. Er klinkt harde muziek en er is veel geschreeuw. Ze lopen, rennen, springen, kruipen, dansen... ze doen ALLES in hun opvallend kleurrijke outfits. Vanaf de bult kijk je naar een grote chaos, maar kijken blijf je toch. Ja, daar wordt wel voor gezorgd.

Read More
THE SORCERY / BackBone

10 juni 15.15u / locatie Huis voor de Amateurkunst/ 16+

The Sorcery is een vernieuwend concept van hiphop choreograaf Alida Dors, waarin zij choreografen uitnodigt om samen, vanuit dezelfde bron (hiphop) en een overkoepelend thema maar met ieder een eigen artistieke invulling, een voorstelling te creëren. Na de voorstelling volgt een gesprek over de samenwerking en het gebruik van hun hiphopbronnen.

Read More
EINDELIJK RUST / JTS Zeeland

9 juni 15.45u / locatie Huis voor de Amateurkunst / 10+

Acht jongeren lopen weg.
Weg van huis. Weg van hun stomvervelende ouders. Weg van hun irritante zieke zus. Gewoon weg. Helemaal weg.

Het is overal beter dan thuis. Ze rennen de trap op, pakken hun spullen,   denken niet na en lopen weg.  Zo ver mogelijk. Weg van die klein lijkende discussies waar nooit een einde aan komt. Eindelijk rust. Denken ze.

Read More