Posts in VOORSTELLINGEN
OP DRIFT / SubSub

VOORSTELLING KUNSTBAKEN FESTIVAL 2018

Op Drift! is een muzikale voorstelling over talent, passie en de bijkomende prestatiedruk. Het gaat over twee jonge vrouwen, Alexandra (Alex) en Veerle, die samen een muzikale dansact hebben. Ze werken zich naar de top, maar zijn ze bereid om daarvoor alles op te geven? Waar ligt de grens tussen passie en obsessie?

Read More
TOT DE SCHEIT ONS DOODT / MBO Rijn IJssel

VOORSTELLING KUNSTBAKEN FESTIVAL 2018

Vol gas de afgrond in. Je ogen en oren staan gelijk wagenwijd open. Er klinkt harde muziek en er is veel geschreeuw. Ze lopen, rennen, springen, kruipen, dansen... ze doen ALLES in hun opvallend kleurrijke outfits. Vanaf de bult kijk je naar een grote chaos, maar kijken blijf je toch. Ja, daar wordt wel voor gezorgd.

Read More
THE SORCERY / BackBone

VOORSTELLING KUNSTBAKEN FESTIVAL 2018

The Sorcery is een vernieuwend concept van hiphop choreograaf Alida Dors, waarin zij choreografen uitnodigt om samen, vanuit dezelfde bron (hiphop) en een overkoepelend thema maar met ieder een eigen artistieke invulling, een voorstelling te creëren. Na de voorstelling volgt een gesprek over de samenwerking en het gebruik van hun hiphopbronnen.

Read More
BACK TO BACK / Theater DEGASTEN

VOORSTELLING KUNSTBAKEN FESTIVAL 2018

In Back to Back trekken de jonge spelers lijnen door de tijd. Ze doken in hun verleden door DNA-testen, familie-research en stamboomonderzoek. In hoeveel hokjes kun je iemand stoppen? We maken van de ander vaak een eendimensionaal verhaal, terwijl we bestaan uit meerdere verhalen. Om het werkelijke geschiedenisverhaal te vertellen moet je álle perspectieven kennen. Er bestaat allang niet meer één waarheid.

Read More